Retningslinjer for personvern

Les dette nøye før du benytter deg av dette nettstedet.

SirkusSmulene er en forening med medlemmer i alderen 8–18 år, og deres foresatte blir automatisk medlemmer når barna meldes inn. Dette nettstedet (https://www.smulene.no/) drives av foreningens foresatte (omtalt som «vi», «oss» eller «vårt»)

Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til retningslinjene for personvern.

Hvis du ikke samtykker med disse vilkårene, ber vi deg om ikke å bruke nettstedet. Vi forbeholder oss retten til å endre, legge til i eller fjerne deler av disse vilkårene når som helst. Din fortsatte bruk av dette nettstedet, etter publiserte endringer i disse vilkårene, impliserer at du samtykker med de reviderte vilkårene.

Sist revidert: 13. januar 2023.

Retningslinjer for personvern

Ditt personvern på Internett er viktig for oss. I sammenheng med driften av dette nettstedet innhenter vi visse typer informasjon om brukerne.

Vi vil at du skal kjenne til hvilke typer av informasjon dette er, og hva vi bruker dem til.

Informasjon vi innhenter

Vi innhenter generelt to typer informasjon fra brukerne: Personopplysninger (som navn, fødselsdato og e-postadresser) og aggregerte data (som informasjon om trafikkmønstre på nettstedet, for eksempel hvor mange brukere som daglig besøker nettstedet).

Personopplysninger

Personopplysninger innhentes når brukere gir informasjon til oss, for eksempel ved registrering av medlemskap eller ved registrering på venteliste.

Når du registrerer informasjon på dette nettstedet, må du som regel oppgi personens navn, e-postadresse, postadresse, fødselsdato og telefonnummer.

Aggregert informasjon og bruksinformasjon

Aggregert informasjon, som hvilke sider brukerne åpner, og informasjon som brukerne oppgir frivillig, for eksempel ved registrering på nettstedet, innhentes med ulike metoder. Når du bruker nettstedet, sporer vi også automatisk diverse informasjon om deg.

Denne informasjonen innbefatter URL-adressen du kom fra, hvilken URL-adresse du går videre til, hvilken nettleser du bruker, og IP-adressen din. En IP-adresse er et nummer som blir automatisk tildelt din datamaskin når du surfer på nettet. Webservere, datamaskinene som leverer nettsider, identifiserer automatisk datamaskinen din via IP-adressen, og når du forespør en side fra oss, loggfører våre servere denne IP-adressen. Vi kobler ikke IP-adressene til noe personlig identifiserbart, så selv om økten din blir loggført, forblir du anonym for oss. Logginformasjonen kan bli brukt av automatiserte sikkerhetsverktøy for å beskytte nettstedet fra angrep.

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker også informasjonskapsler («cookies») til å samle informasjon. En informasjonskapsel er en liten datafil som de fleste større nettsteder lagrer på harddisken din til protokollføring når du besøker dem. Informasjonskapsler gjør det mulig for oss å måle aktiviteten på ulike deler av nettstedet og forbedre brukeropplevelsen. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler fra WordPress.

Vi bruker ikke informasjonskapsler til å innhente informasjon fra datamaskinen din som ikke opprinnelig ble sendt i en informasjonskapsel, og denne informasjonen deles ei heller med noen tredjeparter.

De fleste nettlesere er som standard konfigurert til å bruke informasjonskapsler. Hvis du vil, kan du konfigurere nettleseren din til ikke å bruke informasjonskapsler eller til å varsle når det sendes informasjonskapsler. Det kan imidlertid hende at noen deler av et nettsted ikke vil fungere ordentlig hvis du gjør dette.

Bruk av informasjon innhentes av oss

Vi bruker både personopplysninger, aggregert informasjon og bruksinformasjon vi innhenter til flere formål.

Vi kan bruke e-postadresser eller telefonnumre du oppgir til å kontakte deg. For eksempel innhenter vi denne informasjonen for å kunne sende tilbud om medlemskap samt yte nødvendige tjenester til eksisterende medlemmer.

Personopplysninger, aggregert informasjon og bruksinformasjon brukes også til å administrere og forbedre innholdet på dette nettstedet.

Videreføring av innhentet informasjon til tredjeparter

Vi verken selger, bytter, leier ut eller på annen måte overgir dine personopplysninger til tredjeparter.

Dette nettstedet er en del av et nettverk av nettsteder som beskytter mot automatiserte angrep. For å muliggjøre denne beskyttelsen blir IP-adressen til besøkere som forsøker å logge inn på nettstedet (vanligvis kun nettredaktører) delt med en tjeneste fra iThemes, se iThemes Privacy Policy for detaljer.

Lenker til andre nettsteder

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder, og disse nettstedene følger kanskje ikke de samme retningslinjene for personvern som oss. Hvis du klikker på en slik lenke, kan det hende denne fører deg bort fra dette nettstedet og til et helt annet nettsted. Disse nettstedene sender kanskje sine egne informasjonskapsler til deg, og det kan hende de innhenter og bruker data som vi ikke ville ha gjort. Vi har ikke noen kontroll over disse nettstedene eller noe ansvar eller forpliktelser i forhold til dem.

Sikkerhet

Sikkerheten av all personlig identifiserbar informasjon forbundet med brukerne av dette nettstedet er svært viktig for oss. Når vi mottar data overført fra deg, setter vi inn rimelige tiltak for å sørge for at de er sikre i våre systemer.

Dessverre kan ingen dataoverføringer via Internett garanteres å være 100% sikker. Selv om vi gjør mye for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere for sikkerheten til noen informasjon du sender til oss, og du gjør derfor dette på eget ansvar.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close